Inhoud website

De inhoud van al onze websites is met de grootste zorg samengesteld. De ervaring heeft echter geleerd dat het ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan voorkomen dat de informatie op deze website verouderd is of onjuistheden bevat. Alle wijzigingen in prijs en uitvoering zijn voorbehouden.
Kwintessens is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.

Privacybeleid

Clickgedrag
Op deze website worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Kwintessens haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Andere websites
Op onze sites treft u een aantal links aan naar andere websites. Kwintessens kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt. Ook draagt Kwintessens geen verantwoordelijkheid van de inhoud van andere websites.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

Kwintessens BV
Postbus 1492
3800 BL Amersfoort
Telefoon 033 460 19 40
E-mail info@kwintessens.nl
KvK 32060976
BTW NL8132.14.488.B.01

Kwintessens maakt samen met Edukans deel uit van UnieNzv.